shopping time

>> Sunday, September 19, 2010

15/09/2010 wed



Time nie aku x keja...cuti coz aku ada class memandu pagi 2... 
Habis jak class memandu kul 12 pm tue..aku g bank rakyat mau wat kad ATM aku yg hilang berbulan2 lama nya 2...
Habis jak urusan aku d bank, aku call my adk2 nie..Kami jumpa and kami g shopping hahaha...gilak tul, shopping sakan kami hari tue tau hehe...
xpa lah bkn selalu pun hehehe...janji kami hepi kan2??? 
PeaCe yaaa... (*_*)

adk aku ( bell & momoi )

me & bell

Read more...

buka posa @ kfc

>> Friday, September 17, 2010

dah kenyang bleh lah peace...

sia & me

lim & men

with my prezzz...
b4 buka posa
after buka posa

Read more...

Suasana Hari Raya - Anuar & Ellina

>> Sunday, September 12, 2010

Read more...

Pengumuman Raya 2010

>> Wednesday, September 8, 2010

Read more...

I'M SICK...

>> Wednesday, September 1, 2010


02/09/2010 thursday

huhuhu...dah 3 hari tidak sihat nie uwaaahhh...cian nya aku kan2???
But x pa lah..my prenzz say dugaan semua tue kunuk..
Dugaan apa nie huhuhu...
Dah lah orang puasa time nie lah juga sakit aku datang...
Ampun aku!!! But posa aku x pecah tau hehe..
Sakit, sakit jg but puasa kan wajib..
So tak mau lah bg pecah puasa aku nie...
Still larat lagi mau puasa nie...

SABAR AMY... Sabar tue kan separuh dari IMAN...
Problem nya..dah ckup sabar dah aku nie huhu..
Hari nie x keja.. tak larat mau jln..
Kelmarin g keja pun..sama jak bohong...
Bukan nya ada jg aku wat keja...
tido jak...coz aku x larat mau wat keja pun
huhuhu...

Bha okay lah mau tido jap hehehe...
zzzzz.....^_^

Read more...

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP