@ BUKIT TV

>> Sunday, October 24, 2010

24/10/2010 SUNDAY

TIME : 10.00PM

Petang tadi aku kuar ngan abg angkat aku pigi Bukit TV...
Yang lucu nya kami tersesat jalan coz aku dah lama x pigi tempat tue...
Abg angkat aku lagi lah tak tau jalan p sana huh!!!
Aku lupa2 ingat jalan p sana kakaka...
Aku call my best prenz ( menci ) tanya di mn jalan p bukit tv...
Nasib lah dia tau hehehe... And finally kami sampai jg tempat tue huhuhu...

Sampai jak sana, tgk ramai juga org... Kami round2 tempat tue...
Round punya round kami tertengok lah haiwan yg di pelihara di sana tue...
Ada aku uplod pic haiwan2 tue... Tengok lah pic di bawah nnti...
Habis kami pusing2 tempat 2 kami pun pulang...dekat kul 5 pm lah g2...
Syok lah coz dah lama x p tempat 2 hehehe...


cian beruk nie terkurung huhu..pic d bwh nie
kawan dia lah...diaorg 1 kandang...
nie lg satu penghuni nya...beruk..
Pic d ats nie beruang tau, bsr sngt...

*  Thanks a lot bang coz bawa adik p tempat nie hehehe....


Read more...

CiNTa daN sAyANg

>> Friday, October 22, 2010

22/10/2010 FRIDAY
TIME : 9.23 PM


Cinta sememangnya sukar untuk diluah serta dijangka...
Jangan sangka yang cantik itu bahagia, 
yang kaya itu gembira,
yang jelek itu derita 
dan 
yang miskin itu tersiksa...

Cinta mungkin boleh jadi sebaliknya 
kerana cantik bukan teras untuk di cintai dan 
kaya bukan tiket untuk di sayangi... 
Paling penting kita harus punya hati yang ikhlas, 
jadi diri sendiri serta menyayangi 
bukan hanya pada seorang 
tetapi curahkan kasih sayang pada orang2 
yang ada di sekeliling kita...

Bila cinta tidak pernah jadi milik kita 
jangan hanya salahkan orang2 yang menganiaya kita 
tetapi renunglah kesilapan serta kekurangan diri sendiri...

Mungkin ada sikap serta sifat kita 
yang tidak sepatutnya serta harus di buang jauh2... 
Percayalah pada karma...

" WHAT YOU GIVE, YOU GET BACK... "

Read more...

Antara Sahabat ,Cinta dan Rabb | iluvislam.com + discover the beauty of islam

>> Tuesday, October 19, 2010

Antara Sahabat ,Cinta dan Rabb | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Read more...

My Chemical Romance I Don't Love You Lyrics

>> Friday, October 8, 2010

Read more...

Konvoi maut

>> Sunday, October 3, 2010

Konvoi maut

Read more...

Untukmu Wanita | iluvislam.com + discover the beauty of islam

>> Saturday, October 2, 2010

Untukmu Wanita | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Read more...

Pelangi Selepas Hujan | iluvislam.com + discover the beauty of islam

>> Friday, October 1, 2010

Pelangi Selepas Hujan | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Read more...

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP