@ BUKIT TV

>> Sunday, October 24, 2010

24/10/2010 SUNDAY

TIME : 10.00PM

Petang tadi aku kuar ngan abg angkat aku pigi Bukit TV...
Yang lucu nya kami tersesat jalan coz aku dah lama x pigi tempat tue...
Abg angkat aku lagi lah tak tau jalan p sana huh!!!
Aku lupa2 ingat jalan p sana kakaka...
Aku call my best prenz ( menci ) tanya di mn jalan p bukit tv...
Nasib lah dia tau hehehe... And finally kami sampai jg tempat tue huhuhu...

Sampai jak sana, tgk ramai juga org... Kami round2 tempat tue...
Round punya round kami tertengok lah haiwan yg di pelihara di sana tue...
Ada aku uplod pic haiwan2 tue... Tengok lah pic di bawah nnti...
Habis kami pusing2 tempat 2 kami pun pulang...dekat kul 5 pm lah g2...
Syok lah coz dah lama x p tempat 2 hehehe...


cian beruk nie terkurung huhu..pic d bwh nie
kawan dia lah...diaorg 1 kandang...
nie lg satu penghuni nya...beruk..
Pic d ats nie beruang tau, bsr sngt...

*  Thanks a lot bang coz bawa adik p tempat nie hehehe....


6 comments:

RoSeNoi♥A'n'L November 9, 2010 at 9:00 AM  

wah comel plak tu beruk hahahahaa... ni beruk spesies apa ni.. cam besar plak tu badan dia.. mesti kuat makan ni..

suichi November 18, 2010 at 10:09 PM  

waah~~~ aku pun baru2 ja pi sana aritu~~~ hehe

Miza Yusof November 19, 2010 at 8:13 PM  

salam singgah. hai tuan rumah. miza datang sini. selamat berkenalan :)


bukit tv? ktmana tu ?
miza tak pernah dengar lagi. hehe

amy November 20, 2010 at 6:41 AM  

bukit tv tue dkt kongsi 10 tawau, sabah... tempat nya cantik lah juga..hehehe...tenang tempat tue...

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP