20/08/2010 friday

>> Friday, August 20, 2010


Time : 9.35 pm (10 ramadhan)
(108 days without him)

Hmm...hari nie aku buka puasa dekat luar with my abg angkt hehe..dekat KFC jo, yummy..yummy..yummy.. Actually aku malas nak g, but last2 aku ikut jg hehehe...

Alhamdulillah syukur...Kenyang tau!!! Bak kata org rezeki jgn di tolak hehe... Syukur jg coz sampai lagi satu puasa utk hari nie..syukur sngat2...

~ (,")...(",) ~

" MARHABAN YA RAMADHAN "

Read more...

OST Adamaya - Yang Terindah With Lyrics.wmv

Read more...

19/08/2010 thursday

>> Wednesday, August 18, 2010

Time : 4.31 am (puasa ke-9)
(107 days without him)

17/08/2010 tuesday

Hari nie aku hepi sangat2 hehehe... Tul kah hepi nie??? Hmm..x tau juga lah, sebenarnya aku hepi kah tidak nie??? Bingung oh!!! Actually, hr nie c "tut" ada call aku kul 11.42 am... After he call dia dtg g tempat keja, so terkezzut tahap dewa nya aku time 2... But aku wat selamba jak lah, xkn mau tunjuk depan dia kot... Aku cam xda perasaan jak tgk dia tau!!! But in my heart, really mizz him very2 much huhuhu...(mau kuar dah air mata nie). Aku tengok dia len dah, x cam dl napa ya??? Or tue hanya perasaan ku jak, ntah lah.. Dia ada bercakap ngan aku, but aku mau x mau jak layan dia...padahal dlm hati macam2 mau ckp ngan dia.. SO HYPOCRITE nya aku kn2?? Aku takut, x pasal2 kuar plak air mata ku depan dia nnti wat malu aku jak huhuhu..2lah aku just kuat kn smngat dpn dia, x mau dia tgk aku weak!!! Tul kah dia xda perasaan ckit pun ngan aku dah??? (x malu nya c amy nie hahaha) I just want he know nothing can change my feeling 4 he...biar pun aku rmai kwn lelaki, dia ttp dlm ingatan...never 4get him!!! Peace no war!!!

18/08/2010 wed

Tgh hr td aku kuar ngan kkak d tmpt keja g ambil laptop aku, tumpang keta kwn sebelah tmpt keja hehe... Kami jap jak, coz ambil laptop aku jak... Lepas 2 kami balik.. Dlm kul satu lebih tue aku kuar lagi ngan abg angkat aku, ada urusan hehe...pun x lama jg kejap jak.. Lepas urusan selesai aku balik lah kakaka..mau g mkn2 puasa lah plak, mkn angin jak lah jawab nya...(*_*)

Read more...

16 / 08 / 2010 monday

>> Monday, August 16, 2010

Time : 9.38 pm
(105 days without him)


Tengah hari tadi aku kuar ngan kakak di tempat keja. Kami g bangunan mara bagi bgs laptop aku... Kami g sana nek keta kwn sblh tmpt keja..kalo mau jln kaki ndak lah kalik ya, jauh banggat...dah lah puasa... Kami jap jak, lps tue kami balik.. Tengah rest2 d tempt keja, kwn call ajk kuar..so apa lagi trus aku kuar hehehe... Kami g sabindo nasib bek nek keta jg hehehe... Kami round2 jak..mau shopping xda bawa duit plak huhuhu...cian nya...so just window2 shopping jak lah hehe...

Buka puasa tadi kami semua family buka puasa di umah nenek aku. Kami ramai2 best nya hehehe... Yang paling best nya, hari nie first puasa aku hahaha...locok nya, apa bleh wat takdir hehe... Bha okay lah mau tido ngantuk ZZzzzz....nite...(*_*)

Read more...

baZar ramADhaN

>> Sunday, August 15, 2010

Time : 10.08 pm sunday

Petang tadi kami (aku, mak su, sapir, momoi, faiz, & irfan) g bazar ramadhan di fuji mart 2.. Kami gerak dr rumah dalam kul 5.10 pm lah...aku drive keta my uncle (pak faiz) coz my uncle xda dia g kk (kota kinabalu) ada urusan nya sana...

Aku parking jauh dr keta2 yang lain coz aku takut nanti ssh mau pusing hehe...lucu nya bha...Sampai jak d bazar 2, wah!!! ramai nya orang.. Bt paling cbuk lah org cina nie, ampun aku!!! Mengalah kan org puasa bha...

Tgh tengok2 apa yg mau d beli 2, aku ternampak lah kawan c "tut" merangkap family aku jg bt x rapat lah... Dia pun tengok aku bt aku wat2 x nampak jak dia huhuhu...ngan family sendiri pun aku wat cam 2 adeysss...apa lah c AMY ZURAIDAH nie hehehe... Hmm..dia still berhubung kah ngan c "tut" 2 ya??? Dulu kan diaorg rapat but now still rapat kah??? Persoalan ini trus bermen d fikiran ku.. Arrrggghhhh pening lah....cam nak gilak dah nie.. GOD PLEZzz..HELP ME..(cry) huhuhu...



Read more...

rEaLLy mizz hiM...

>> Saturday, August 14, 2010


Time : 02.03 pm
(104 days without him)


Hari nie dah msk puasa ke - 5... Aku, satu pun lum ada puasa ku huhuhu..so sad..nie lah pompuan... But tomorrow aku akan start puasa dah YAHOOoooo...


14/08/2010 saturday : Blk keja td, trus balik rumah... Tgh baring2 dlm bilik 2, c abg (abg angkat aku) msg aku... Dia ajk g bazar ramadhan..dia wait aku d luar jak... Kami g bazar ramadhan dpn sabindo plaza 2... Lps 2 km round2 b4 blk rumah utk sungkai hehehe...

Hmmm...puasa nie menguatkan lagi rindu ku ngan dia... Napa bleh gnie nie??? Puasa kah dia??? Harap2 lah dia puasa... Mau call dia but aku takut sangat2, x berani ntah lah why.... SMS him??? pun takut... Mlm puasa tue mau msg dia wish slmt b'puasa bt x berani jg...adeysss...Really2 miZzz him bha huhuhu...apa aku mau wat nie huhuhu....pendam jak lah rindu ku nie sendiri...2 jak yg mampu aku wat sekarang nie...(^_^)

Hmm...petang nnti mau g bazar ramadhan dkt fuji mart...hehehe...now nie lg santai2 d umah smbil on9 kuakuakua... Bha okay lah mau g cr makanan dl d dpr lapar lak..hehehe...sori gusyss...(*_^) daaa....

P/S : Jangan ponteng2 puasa tau hehehe...

Read more...

09 / 08 / 2010

>> Monday, August 9, 2010



Time : 10.24 pm MoNdAY
( 98 days without him)

Hari nie penat snagat coz banyak tul keja, maklum lah awal bulan cam nie lah... Semalam kami kenduri masuk puasa d bt 2. Semua kami wat d bt 2... Yummy2, kenyang nya hahaha... (*_^) Best lah coz kami semua berkumpul d bt 2. Kami mmg pun selalu berkumpul d bt 2 setiap hujung minggu hehe... Lunch td c abg (merangkap abg angkt aku) call ajk kuar g bt 3 ambl barang. So aku kuar lah kwn dia... Petang td my dad lmbt ambl coz g ambl my sis first... Untuk pengetahuan korang semua my sis tlah berpindah lagi..yg best nya pindah ke Tawau hehehe... Nie semua jasa my uncle, thanks a lot uncle huhu... Td time tgh waiting my dad aku cam tertengok keta c "tut" lalu dkt CIMB. Bt x tau lah e2 dia or tdk..kalo dia??dia tgk kah aku ngan bdk sblh kdai 2 sm2 waiting.. Bdk 2 waiting abg nya, aku waiting my dad...hmm...really2 miss with him bha... (x malu nya c AMY kn2)


06/08 /2010 friday, me & my dad g sandakan coz mau g ambl my sis d Tongod. My dad yg drive keta dr Tawau... Otw g sana km singgah d LD mkn dkt fajar 2. Mmg biasa mkn c2 kalo g LD coz sedap hehe... After eat km trus kn our journey.. Time dkt kg Paris 2 lalu lah umah kakak ipar x jadi aku (kakak c "tut") (eee...x malu nya aku) coz umah tue tepi jalan jak..aku tau umah kakak dia c2 coz dia ("tut") pena bawa aku g c2 ngan dia. Bnyk buah-buahan d c2 tue.. aku tgk keta kancil park d tepi umah 2, and tgk ada jg seorg lelaki & kid tgh kait buah.. Tiba2 plak sedih huhuhu...(cry) Masuk Tongod tue aku change drive with my dad... Yang tak best nya 2 drive, asal jak aku tekan minyak smpai 120 my dad say "slow2 me" so terpksa lah slow huhu..lepas tue aku wat lagi kakaka...(^_^)


2 days lagi puasa..hmm...so sad coz aku x dapat puasa first puasa nanti uwaaaahh...x best nya bha...nie jg bha time nie juga lah dia mau datang kin pegal oh!!! Org dah angan2 mau g solat tarawih yg pertama..sabar jak lah AMY... Girl mmg lah cam 2, x bleh elak punya.. Jgn lah mau berangan2 cam tahun lalu.. Tahun lalu kan posa aku full, so tahun nie first posa aku dah tak posa padan muka aku uwaaahh...


Bha okay lah i want to sleep zzz.... Nite all... PeaCe!!!




Read more...

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP