baZar ramADhaN

>> Sunday, August 15, 2010

Time : 10.08 pm sunday

Petang tadi kami (aku, mak su, sapir, momoi, faiz, & irfan) g bazar ramadhan di fuji mart 2.. Kami gerak dr rumah dalam kul 5.10 pm lah...aku drive keta my uncle (pak faiz) coz my uncle xda dia g kk (kota kinabalu) ada urusan nya sana...

Aku parking jauh dr keta2 yang lain coz aku takut nanti ssh mau pusing hehe...lucu nya bha...Sampai jak d bazar 2, wah!!! ramai nya orang.. Bt paling cbuk lah org cina nie, ampun aku!!! Mengalah kan org puasa bha...

Tgh tengok2 apa yg mau d beli 2, aku ternampak lah kawan c "tut" merangkap family aku jg bt x rapat lah... Dia pun tengok aku bt aku wat2 x nampak jak dia huhuhu...ngan family sendiri pun aku wat cam 2 adeysss...apa lah c AMY ZURAIDAH nie hehehe... Hmm..dia still berhubung kah ngan c "tut" 2 ya??? Dulu kan diaorg rapat but now still rapat kah??? Persoalan ini trus bermen d fikiran ku.. Arrrggghhhh pening lah....cam nak gilak dah nie.. GOD PLEZzz..HELP ME..(cry) huhuhu...



0 comments:

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP