19/08/2010 thursday

>> Wednesday, August 18, 2010

Time : 4.31 am (puasa ke-9)
(107 days without him)

17/08/2010 tuesday

Hari nie aku hepi sangat2 hehehe... Tul kah hepi nie??? Hmm..x tau juga lah, sebenarnya aku hepi kah tidak nie??? Bingung oh!!! Actually, hr nie c "tut" ada call aku kul 11.42 am... After he call dia dtg g tempat keja, so terkezzut tahap dewa nya aku time 2... But aku wat selamba jak lah, xkn mau tunjuk depan dia kot... Aku cam xda perasaan jak tgk dia tau!!! But in my heart, really mizz him very2 much huhuhu...(mau kuar dah air mata nie). Aku tengok dia len dah, x cam dl napa ya??? Or tue hanya perasaan ku jak, ntah lah.. Dia ada bercakap ngan aku, but aku mau x mau jak layan dia...padahal dlm hati macam2 mau ckp ngan dia.. SO HYPOCRITE nya aku kn2?? Aku takut, x pasal2 kuar plak air mata ku depan dia nnti wat malu aku jak huhuhu..2lah aku just kuat kn smngat dpn dia, x mau dia tgk aku weak!!! Tul kah dia xda perasaan ckit pun ngan aku dah??? (x malu nya c amy nie hahaha) I just want he know nothing can change my feeling 4 he...biar pun aku rmai kwn lelaki, dia ttp dlm ingatan...never 4get him!!! Peace no war!!!

18/08/2010 wed

Tgh hr td aku kuar ngan kkak d tmpt keja g ambil laptop aku, tumpang keta kwn sebelah tmpt keja hehe... Kami jap jak, coz ambil laptop aku jak... Lepas 2 kami balik.. Dlm kul satu lebih tue aku kuar lagi ngan abg angkat aku, ada urusan hehe...pun x lama jg kejap jak.. Lepas urusan selesai aku balik lah kakaka..mau g mkn2 puasa lah plak, mkn angin jak lah jawab nya...(*_*)

0 comments:

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP