09 / 08 / 2010

>> Monday, August 9, 2010



Time : 10.24 pm MoNdAY
( 98 days without him)

Hari nie penat snagat coz banyak tul keja, maklum lah awal bulan cam nie lah... Semalam kami kenduri masuk puasa d bt 2. Semua kami wat d bt 2... Yummy2, kenyang nya hahaha... (*_^) Best lah coz kami semua berkumpul d bt 2. Kami mmg pun selalu berkumpul d bt 2 setiap hujung minggu hehe... Lunch td c abg (merangkap abg angkt aku) call ajk kuar g bt 3 ambl barang. So aku kuar lah kwn dia... Petang td my dad lmbt ambl coz g ambl my sis first... Untuk pengetahuan korang semua my sis tlah berpindah lagi..yg best nya pindah ke Tawau hehehe... Nie semua jasa my uncle, thanks a lot uncle huhu... Td time tgh waiting my dad aku cam tertengok keta c "tut" lalu dkt CIMB. Bt x tau lah e2 dia or tdk..kalo dia??dia tgk kah aku ngan bdk sblh kdai 2 sm2 waiting.. Bdk 2 waiting abg nya, aku waiting my dad...hmm...really2 miss with him bha... (x malu nya c AMY kn2)


06/08 /2010 friday, me & my dad g sandakan coz mau g ambl my sis d Tongod. My dad yg drive keta dr Tawau... Otw g sana km singgah d LD mkn dkt fajar 2. Mmg biasa mkn c2 kalo g LD coz sedap hehe... After eat km trus kn our journey.. Time dkt kg Paris 2 lalu lah umah kakak ipar x jadi aku (kakak c "tut") (eee...x malu nya aku) coz umah tue tepi jalan jak..aku tau umah kakak dia c2 coz dia ("tut") pena bawa aku g c2 ngan dia. Bnyk buah-buahan d c2 tue.. aku tgk keta kancil park d tepi umah 2, and tgk ada jg seorg lelaki & kid tgh kait buah.. Tiba2 plak sedih huhuhu...(cry) Masuk Tongod tue aku change drive with my dad... Yang tak best nya 2 drive, asal jak aku tekan minyak smpai 120 my dad say "slow2 me" so terpksa lah slow huhu..lepas tue aku wat lagi kakaka...(^_^)


2 days lagi puasa..hmm...so sad coz aku x dapat puasa first puasa nanti uwaaaahh...x best nya bha...nie jg bha time nie juga lah dia mau datang kin pegal oh!!! Org dah angan2 mau g solat tarawih yg pertama..sabar jak lah AMY... Girl mmg lah cam 2, x bleh elak punya.. Jgn lah mau berangan2 cam tahun lalu.. Tahun lalu kan posa aku full, so tahun nie first posa aku dah tak posa padan muka aku uwaaahh...


Bha okay lah i want to sleep zzz.... Nite all... PeaCe!!!




0 comments:

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP