17/12/2010 friday

>> Friday, December 17, 2010

time : 09.19 pm

* Dah lama aku tak melalut dlm blog aku nie...rindu plak huhuhu....
* Hmm...mau tulis apa ya??? Jap aku fikir2 dulu ya hehehehe...
* Okay, sedia semua??? Mau mula dah nie kakakakaka....

07/12/2010 tuesday : Hari tue cuti Ma'al Hijrah.... So aku follow my uncle pigi LAHAD DATU... Kami pigi round2 jak...kami d sana xlah lama...dah puas jalan2 kami makan2 & kami pulang hehehe...saja jak mengisi masa lapang lah orang kata kan hehehehe...sambil2 tue menghilangkan tension, stress & menghiburkan hati yg terluka huhuhu...(mula lagi c amy) hehehehe....

batu sapi...
girl dlm pic d ats nie bkn aku tau..
2 pelancung hehehe...
slh satu pusingan bulat d sandakan
menunjuk kan replika monyet...


12/12/2010 sunday : Sunday, mesti lah holiday kan hehehehe...so aku & my uncle pigi lagi meround2...cuba teka kami pigi mana plak kali nie????? hehehehehe.... Mau tau kami pigi mana?????? Hmm.... Kami pigi...kami pigi ...kami pigi... SANDAKAN hehehehehe....syok gilak tauk!!!! Best lah, biar pun penat coz perjalanan yang jauh TAWAU > SANDAKAN bukan nya dekat tauk!!!...penat jg lah drive...pigi SANDAKAN pun sama jg tujuan nya time pigi LAHAD DATU hari tue...

* 13,14, 15, 16, and 17 bulan 12 tahun 2010, aku lalui my life seperti biasa...WORK...WORK...and WORK...(*_*)

work...work...work...

* Arrrrgggggghhhhhhhh..................peAce......

4 comments:

CathJ December 20, 2010 at 7:12 AM  

uiiii.... shadu nya music.... best.. :D

amy December 20, 2010 at 10:57 PM  

shadu kah huhuhu...but best kan...hehehe...:p

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP