10 april 2011

>> Sunday, April 10, 2011

time : 5.50 pm
sunday

Napa ngan aku hari nie??? 
Semua benda aku wat, semua tak betul...
Aku pun heran gak...
Pagi tadi, actually aku mau pigi belajar driving...
So aku msg lah dia..Mau tau apa dia reply???
Nie dia "ptg lah ko turun ya"
Hmm...apa lg aku, trus nek darah aku...tensionnya...arrrggghhhh....

So aku call my best prenzzz ambil aku...
But b4 that aku singgah umah m'cik aku...ada my kazen lepak d umah...
Time borak2 tue, kwn aku dtg...borak pnya borak...kazen aku ajak p bekpes...
Kami p lah...mkn mee tauhu hehehe...kenyang oh!!!
Thanks a lot bang (kazen aku tue) hehehe....len kali blanja lagi ya...:)
After tue, aku pigi umah kwan aku tue...Lepak2 dkt umah nya smbl tgk tv & chit chat...
Tengah syiok kami borak, abg yg ajar driving tue call...disebabkan perasaan geram tue still ada in my heart...aku tak sambut call tue...
My prenzzz ckp "beb sambut lah call tue" so aku smbt lah...kalo ikt kn hati nie, tak aku sambut tauk!!! Cikgu aku ckp "dek kul 2.30 or kul 3 lah ko datang ya...so aku cakap "hmm...ya lah...kul 5 pun x pa...ajr lah budak abg tue..."hehehe...:p
Kalo ikut kan hati memang malas dah aku pigi belajar...nasib bek kawan aku pujuk tauk!!! 
Dia pujuk & siap ngan nasihat lagi tau hehehe...:)
Kul 3 tue dia send aku p bus stop...siap wait aku nek cab dulu br dia jalan balik...
Siap bagi warning lagi..."awas kalo tak pigi belajar" kikiki...locok plak...cam aku nie bdk2....
Sampai jak di IM...cikgu ku tue still mengajar lagi...sakit hati aku lagi...dah lah aku paling2 benci menunggu adeiii...mau tak mau aku terpaksa waiting & waiting sampai gilak huh!!!
Around 3.30 pm br dia hbs mengajar...huhuhu,,,sabar jak...ALLAH kn suka ngan hambanya yg bersabar..huhuhu..:)

Time belajar pun tadi aku tak beri tumpuan sepunuhnya...fikiran aku nie tak tau p mana...ntah apa jak di fikir...aku pun tak tau apa yg aku fikir nie...sampai cikgu pun tegur...aku wat dont no jak...maybe coz aku tgh geram kot ngan cikgu ku seorg nie...hmmm...
Semua benda aku wat semua tak betul...aku memang tersangat perasan akn benda 2...cikgu aku pun perasan gak benda 2...:(
Mau tau why i'm like that??? Hmm...i think, i dont want share here...biarlah just aku yang tau semua tue...like song title ct nurhaliza biarlah rahsia...:)
Habis jak belajar tadi, cikgu aku, send me back...in car, he ask me..."what's wrong with me today??? " Aku just quiet...b'cuz i dont no how 2 answer...:)..huhuhuhu....:'(


p/s : i want say so sorry to my driving teacher...




2 comments:

Ace3103 April 10, 2011 at 5:45 AM  

haluu kak,
semoga bersabar ya :)

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP