13/07/2010 Tuesday 9.02pm

>> Tuesday, July 13, 2010






















( 67 days without him ) cepat nya ms berlalu kn2... ndak sedar oh...bnyak bnda yg berlaku...gembira ada, sedih ada, macam2 lah ada huhuhu....

11/07/10 sunday : aku pigi semporna ngan my best prenzz lim...hilang kn tension & stress... And nak lupa kn segala prblm yg ada d tawau nie...syok gilak oh...lama nya dah teringin g sana tue, terutamanya g poloting and tampi2..biasa dgr org ckp jak bt hr 2 aku dah smpai d tmpat tue hehe..sukak nya..bkn x pena g semporna, pena bt x pena g tmpt dua tue huhu...cian kn...bt sunday tue baru plak tercapai hasrat ku huhu...hepi sngat2 tau...siap bergambar2 lg tau!!! Syok sngt tempat tue, lbh2 lg kalo g ngan org tercinta ( spcl bf lah kunuk ) ngam tempat tue utk date hahaha... One day i want go there with my beloved bf insyaALLAH... Hepi2 jg d sn bt aku sentiasa teringat with him adeeiiii.....ssh2..... Apa2 pun he still in my heart 4ever....

12/07/10 monday : hr nie final world cup 2010 antara NETHERLANDS VS SPAIN kul 2 am aku dah bgn... best lah tgk final hr 2 ngan family rmai2 smbl kopi2 hahaha... And finally SPAIN win hahaha... Sukak nya coz aku mng...family aku semua choice NETHERLANDS aku jak SPAIN d umah 2...yg lbh wat aku hepi bnyk msk income coz SPAIN win huahuahua...(not judi tau!!!)

13/07/10 tuesday : hr nie xda story best...bt aku kecian ngan misis aku huhu... ptng td dia gdh d office with big bos merangkap husband dia...smpai nangis2 misis bha... aku pun t'ikut cry tgk misis d mrh2 cam 2..tersentuh hati ku..nasib lah aku x fham bahasa cina..so aku diam2 jak d sit aku coz aku scared...biasa jg diaorg gdh bt tak cam td seram oh!!! Gaduh besar dah diaorg td 2 smpai adk misis pun msk campur dah huhu...sabar jak lah misis adat rumahtngga mmg cam 2.. cayo2 misis..

Bha okay lah...setakat ini dl mlm nie okay....cau dl...nite.... (^_*)

0 comments:

    © tHroUgh mY Heart. Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP